Wednesday Wisedom #2

Hi allemaal!
Je kan wel streng voor jezelf zijn, maar dat heeft toch geen zin. Je kan een vijand niet vragen je te helpen, bij vrienden kan dat wel. Wees dus vrienden met jezelf door jezelf te accepteren en te verzorgen. Dan pas kun je verwachten dat er dingen gebeuren die je wilt.
Ook moet je blijven geloven in wat je doet, want anders heeft het toch geen zin. Hard werken moet je ook, niet alles krijg je zo 1 2 3 voor elkaar. Soms gaat het wat moeilijker, maar dan is het juist de kunst om in jezelf te geloven dat je het kan. Je kan alles wat je maar wilt bereiken. Alles. Geloof me alsjeblieft, laat niks je tegenhouden om te zijn wie je wilt zijn. Veel mensen vergeten dit, dat je kan zijn wie je wilt zijn. Dat komt door deze maatschappij. Ik vind dat er veel fouten zitten in onze maatschappij. Mensen worden meer beoordeeld door hun uiterlijk dan innerlijk. Wat is dat nou weer voor een onzin. Ik vind het heel belangrijk dat je kan dragen wat jij wilt. Of je gaat voor comfort, voor wat ''in de mode'' is of een helemaal zwarte outfit, who cares? Jouw kleren, jouw lichaam, jouw keuze. Het is gewoon belachelijk als mensen anderen beoordelen om bijvoorbeeld hun kleren dus.

Moraal van dit verhaal is dat je vrienden met jezelf moet zijn, dat je kan zijn wie je wilt en dat je kan dragen wat je wilt. Onthoud dit goed want door deze maatschappij vergeet je dit soms!

#wednesdaywisedom

---
klik hier voor wednesday wisedom #1

Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 reacties:

Een reactie posten